Srbiju je potresla vest o smrti Biljane iz Slagalice, a ove stvari o njoj niste znali: Imala je velike planove
Biljana Malinović, Foto: Printscreen/RTS

TUGA

Srbiju je potresla vest o smrti Biljane iz Slagalice, a ove stvari o njoj niste znali: Imala je velike planove

Nakon pobede u kvizu imala je velike planove.

Objavljeno:

Šampionka 156. ciklus kviza Slagalica, Biljana Malinović, preminula je danas u 33. godini života. Tužne vesti objavio je ,takođe nekadašnji učesnik kviza, Dušan Macura.

Ova vesto potresla je mnoge ljubitelje ovog najdugovečnijeg kviza posebno jer je Biljana bila puna života i imala je velike planove. Oduvek joj je bio san da bude pobednica ciklusa legendarnog kviza, a nekoliko puta je je u njemu već učestovala.

- Otkad znam za sebe sa mamom pratim ‘Slagalicu’. To mi je jedan od omiljenih kvizova. Prvi put sam učestvovala 2011. i tada sam bila drugo mesto, a bila sami i u kvizu ‘Stigni me ako znaš’, što je bilo bezuspešno - govorila je nakon trujumfa.

U međuvremenu je malo više naučila, vremenom joj je ostalo u memoriji više informacija. Nije imala tremu ni prvi ni drugi put. Ipak, u studiju „Slagalica“ izgleda mnogo drugačije nego kad gleda u toplini doma.

Biljana Malinović
foto: INSTAGRAM/BILJANAMALINOVIC / SCREENSHOT

- Jeste teže, jer izgleda kao da ima manje vremena da se razmisli, a ekran je nekako više uperen u vas. Ali super je atmosfera, svi su opušteni – od režije do voditeljke, svi se trude da učesnicima bude prijatno - govorila Biljana.

Nakon pobede u kvizu imala je velike planove. Šampionka "Slagalice“ učila je nemački jezik, jer je planirala da malo promeni životnu sredinu, a za sve buduće takmičare i posebno takmičarke imala je sjajnu poruku.

- Znam dosta devojaka koje imaju znanje, ali nemaju hrabrosti da se pojave na televiziji. Verovatno se plaše da se ne izblamiraju. Ako smatrate da imate dovoljno znanja i ako vam idu igre, slobodno se prijavite, jer je tamo opuštena atmosfera i sigurno nećete imati tremu - govorila je Biljana.

Bonus video:

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

(Espreso/kurir/TM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.